top of page

Tijdloos, 
voor generaties

Al meer dan 160 jaar en 6 generaties streven we naar het vervaardigen van duurzame en tijdloze eikenhouten meubelen. 

Van ontwerp tot het verpakken, alles gebeurt in ons modern uitgeruste atelier in Wingene.

Bij de levering wordt een onderhoudsfiche aangeboden, zo kunnen we het best onze ervaring en vakmanschap overbrengen en wat tips & tricks meegeven.

7b11f976-fc2d-4e78-92e7-64d8db437fd2.jpg

Craftsmanship

We zorgen ervoor dat de ambacht en traditie van ons metier hand in hand gaan met de nieuwste technologieën.

Zo bekomen we telkens weer een hoogwaardig afgewerkt en duurzaam product, met oog voor detail en respect voor de omgeving..

Onze tafels worden lokaal geproduceerd en het uitsluiten van verre overzeese transporten, houdt de CO2 voetafdruk zeer laag.

In het bos
Duurzaam

Alle eik die we gebruiken, is afkomstig uit zagerijen met het PEFC label voor duurzaam bosbeheer. We dragen duurzaamheid en milieu hoog in ons vaandel en dragen onze verantwoordelijkheid.

Door het gebruik van massieve eik, heeft elke tafel een unieke vingerafdruk en zien geen twee tafels er hetzelfde uit. 

Craftsmanship

We zorgen ervoor dat de ambacht en traditie van ons metier hand in hand gaan met de nieuwste technologieën. Zo bekomen we telkens weer een hoogwaardig afgewerkt en duurzaam product, met oog voor detail en respect voor de omgeving.

Onze tafels worden lokaal geproduceerd en het uitsluiten van verre overzeese transporten, houdt de CO2 voetafdruk zeer laag.
Gemaakt om te blijven
 

Robu tafels worden gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor gaan we tegen de stroom in van de wegwerpcultuur, zowel op esthetisch als kwalitatief vlak.

Onze producten worden ook altijd speciaal voor jou gemaakt, zo gaan we onnodige overmatige voorraad en verspilling tegen.

bottom of page