top of page
BOULDER III.jpg
ROBU-WEB-3403.JPG

   
Boulder III   

VANAF
€2.292

boulder poot T.jpg

   
Boulder T  

VANAF
€2.637

Deze tafel is een echte eyecatcher bij jou thuis. De vorm is organisch, doch niet uitgesproken. De Boulder in een donkere kleur straalt karakter uit, de Boulder in de natuurlijke eik kleur vormt een ideale basis in jouw interieur.

Door te kiezen voor centrale ronde poten is er veel plaats aan deze tafel.

De tafel is verkrijgbaar met 2 poten met ø30cm of 3 poten met ø14cm.

Ontwerp nu de boulder volledig naar jouw wens.

boulder uitgeknipt_edited.png
Duurzaam

Alle eik die we gebruiken, is afkomstig uit zagerijen met het PEFC label voor duurzaam bosbeheer. We dragen duurzaamheid en milieu hoog in ons vaandel en dragen onze verantwoordelijkheid.

Door het gebruik van massieve eik, heeft elke tafel een unieke vingerafdruk en zien geen twee tafels er hetzelfde uit. 

Craftsmanship

We zorgen ervoor dat de ambacht en traditie van ons metier hand in hand gaan met de nieuwste technologieën. Zo bekomen we telkens weer een hoogwaardig afgewerkt en duurzaam product, met oog voor detail en respect voor de omgeving.

Onze tafels worden lokaal geproduceerd en het uitsluiten van verre overzeese transporten, houdt de CO2 voetafdruk zeer laag.
Gemaakt om te blijven
 

Robu tafels worden gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor gaan we tegen de stroom in van de wegwerpcultuur, zowel op esthetisch als kwalitatief vlak.

Onze producten worden ook altijd speciaal voor jou gemaakt, zo gaan we onnodige overmatige voorraad en verspilling tegen.

Onze collecties

Maak kiezen eenvoudig

wenge.jpg
M350_edited.jpg
bruine kastanje eik.jpg

Vraag een stalenpakket aan

bottom of page