top of page

Levering en retour

LEVERINGSBELEID

Leveringen

 

Alle prijzen zijn netto af fabriek. Indien bij het afrekenen gekozen wordt voor levering aan huis, dan worden de betreffende goederen geleverd tot binnen op het gelijkvloers van een vlot toegankelijke woning. Leveringen gebeuren altijd door één persoon, die hulp nodig heeft van iemand ter plaatse. Indien ladderlift e.a. nodig zijn, is dit telkens volgens offerte en niet meegerekend in de prijs.

 

Montage

 

Bij de levering wordt ook de montage van de aangekochte meubelen voorzien. Bij afhaling dient de montage door de klant zelf te gebeuren.

 

Betaling

Gelieve voor de levering een betaalbewijs te voorzien van het saldo, indien met aanbetaling gewerkt werd.

De verkoper behoudt zich het recht de meubelen terug mee te nemen als het betaalbewijs ontbreekt. Extra transportkosten zullen hiervoor in rekening gebracht worden.

RETOURBELEID

Retourneren

 

Onze retourvoorwaarden zijn 10 dagen geldig. Daarna kunnen we uw retour of omruiling niet meer verwerken. Het object dat u wil omruilen dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking terugbezorgd worden. Indien dit door de verkoper moet opgehaald worden, zullen hiervoor transportkosten aangerekend worden.

 

Uw retours moeten teruggebracht worden naar Verrekijker 79, 8750 Wingene. Vergeet uw betaalbewijs niet toe te voegen alsook de reden waarom u het item wil omruilen. Objecten die verkocht werden voor een actieprijs kunnen niet geretourneerd worden. Meubelen worden op bestelling en volgens gewenste afwerking gemaakt en kunnen dus alleen geretourneerd worden in geval van beschadiging. 

 

Omruilingen

 

We ruilen alleen objecten om die beschadigd en/of defect zijn.

 

Terugbetalingen

 

Eens we uw retourzending ontvangen hebben, krijgt u een mail om de ontvangst te bevestigen. Na controle en inspectie van het geretourneerde object beslissen we of we de terugbetaling al dan niet aanvaarden. Hiervan zult u ook per email op de hoogte worden gebracht. Indien uw retour aanvaard werd, zult u het verschuldigde bedrag teruggestort krijgen. Dit kan enkele dagen duren. Indien u een week na de aanvaarding nog geen terugbetaling werd ontvangen, gelieve ons hier dan van op de hoogte te brengen op hello@robubelgium.be.

Payment Methods
Contact
bottom of page